Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage die ik geef is een zachte, energetisch intuïtieve massage, gericht op het uitbalanceren van de beide zenuwstelsels (vegetatief en autonoom) en het lymfe- en immuunsysteem. Intuïtief en vanuit mijn gevoel pas ik in deze zachte ontspanningsmassage  o.a. chakra- en bindweefselmassage (uit de Edgar Cayce en LomiLomi massage), voetreflexologie en Reiki. Bovendien gebruik ik warme (edel)stenen en lig je op een verwarmde massagetafel waardoor de spieren zich extra ontspannen.

Alvorens ik ga masseren wordt je lichaam eerst in beweging gebracht door het zacht of stevig ritmisch te wiegen, stretchen of te rollen. Om de werking van deze zachte ontspanningsmassage extra te ondersteunen gebruik ik 100% natuurzuivere verwarmde massageolie. Naar wens eventueel aangevuld met aromatherapie, maar altijd afgestemd op je behoefte van dat moment.

Aanraken getuigt van respect en aandacht voor het lichaam; (ontspanning)massage voorziet daarin. Massage haalt de vitale energie weer naar boven en harmoniseert lichaam en geest. (Zacht-) aangeraakt worden is een eerste levensbehoefte, maar mensen zijn hierin onwetend. Zacht aangeraakt worden is ook een enorme verwennerij; er is helemaal niets mis met jezelf (laten) verwennen met een ontspanningsmassage.

Aan deze ontspanningsmassage ken ik dieptewerking toe. Vanwege de zachte en langzame strijkingen  en cirkel- en lemniscaat vormige bewegingen werkt deze  ontspanningsmassage behalve fysiek ook diep door op energetisch niveau. Als afsluiting houd ik mijn handen net boven het lichaam (aura of energieveld) om de energiestroom weer in balans te brengen; het energetisch werken of Healing. Je voelt je daarna helemaal ontspannen en herboren.

Als je meer wilt weten van de grote genezer en paragnost Edgar Cayce, verwijs ik je naar de link:

Wie was Edgar Cayce?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.