Ontspanningsmassage

 

De ontspanningsmassage die ik geef is een zachte helende massage,  gericht op het uitbalanceren van  de beide zenuwstelsels (vegetatief en autonoom) en op het lymfe- en immuunsysteem. Ik werk intuïtief en vanuit mijn gevoel en pas in deze zachte ontspanningsmassage verschillende technieken toe ( o.a. chakra- en bindweefselmassage)  uit diverse soorten massages zoals de Edgar Cayce massage, LomiLomi massage, voetreflexologie en Reiki. Bovendien gebruik ik al of niet warme (edel)stenen en lig je op een verwarmde massagetafel waardoor de spieren zich extra ontspannen.

Je lichaam wordt in beweging gebracht door het zacht of stevig ritmisch te wiegen, strekken of rollen. Om de werking van deze zachte massage te ondersteunen masseer ik huid en spieren met 100% natuurzuivere verwarmde (amandel) massageolie; eventueel met aromatherapie, altijd afgestemd op je behoefte van dat moment. Aanraken getuigt van respect en aandacht voor het lichaam; massage voorziet daarin. Massage haalt de vitale energie weer naar boven en harmoniseert lichaam en geest. (Zacht-) aangeraakt worden is een eerste levensbehoefte, maar mensen zijn hierin onwetend. Zacht aangeraakt worden is ook een enorme verwennerij; er is helemaal niets mis met jezelf (laten) verwennen met een massage.

Aan deze massage ken ik dieptewerking toe. Vanwege de zachte en langzame strijkingen  en cirkel- en lemniscaat vormige bewegingen werkt deze zachte massage behalve fysiek ook diep door op energetisch niveau. Als afsluiting houd ik mijn handen net boven het lichaam (aura of energieveld) om de energiestroom weer in balans te brengen; het energetisch werken of Healing. Je voelt je ontspannen en herboren.

 

Als je meer wilt weten van de grote genezer en paragnost Edgar Cayce, verwijs ik je naar de link:

Wie was Edgar Cayce?

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.