Massage en Astrologie: Awaken Your Senses

Heeft massage iets met astrologie gemeen? Aanvankelijk zou je zeggen van niet. Maar ik kreeg een idee, ik wist de betrouwbare en waardevolle informatie uit een horoscoop te integreren in een massage, en zo werd de Awaken Your Senses massage geboren: uniek, creatief en speels.

Awaken Your Senses betekent het wakker maken of prikkelen van je zintuigen. We hebben niet alleen het vermogen als mens om zinnelijk te genieten maar voorzien daarbij ook in onze behoefte aan aanraking.

astrologie-kleedZacht aangeraakt worden is een zeer intieme vorm  van communicatie en kan een van de mooiste ervaringen zijn binnen een relatie. Je zintuigen prikkelen of wakker maken  met zachtheid, humor en speelsheid, is vaak DE manier om je vermogen tot zinnelijk genieten te (her) ontdekken naar alles wat jij aangenaam en prettig voor je lichaam vindt.

De  Awaken Your Senses massage is bedoeld voor mensen die een gewone ontspanningsmassage gewend zijn en zoeken naar verdieping en/of verandering. Dit gevoel in jezelf kan bewust of onbewust een verlangen zijn naar verbinding en naar meer geestelijke en fysieke intimiteit. Door een reis te maken langs de vijf zintuigen via een Awaken Your Senses massage  kun je plotseling meer feeling  krijgen met je behoeftes en je verlangens, en beseffen dat je verandering wilt, maar nog niet goed weet hoe.

Heb je behoefte om hierover met mij te communiceren dan kan een coaching sessie wellicht iets voor je zijn.  Zacht aangeraakt worden op basis van de zeer betrouwbare persoonlijke  gegevens uit jouw geboortehoroscoop betekent dat ik me volledig afstem op je individuele behoefte aan veiligheid, geborgenheid, vertrouwen en genegenheid. De elementen (Vuur, Aarde, Lucht, Water(,  en andere planetaire energie├źn (Maan, Venus) spelen daarbij een belangrijke rol.

zodiac_signsIn Oosterse stromingen  is massage gericht op het prikkelen of wakker maken van je zintuigen al eeuwenoud. Veel persoonlijker is het om te ontdekken van wat jouw zintuigen, jouw lichaam nodig heeft om zinnelijk te kunnen genieten en te ontspannen. Er is niets mis met jezelf te (laten) verwennen met een subtiele massage; genieten is ons geboorterecht.

Ik maak in de Awaken your Senses massage gebruik van zachte natuurlijke materialen als zijde, bont en veren, warme (edel)stenen, klanken, geuren en kleuren.  Alles geeft meerwaarde aan je vermogen tot zinnelijk genieten en draagt bij tot het maximaliseren van de balans tussen je lichaam en je geest. Je zintuigen (senses) komen volledig aan bod; je komt uit je hoofd en helemaal  in je Lijf.

Waarom zou je niet kiezen voor voor de ultieme relaxatie? De ervaring is subliem; “hemels”; je bent echt even helemaal in een andere wereld. Een wereld die gericht is op een nieuw element in je leven: Zachtheid. Je ervaart wat de Kracht is van Zacht; puur, speels en liefdevol. 

Ben je toe aan verandering en wil je wel eens iets anders? Gun jezelf dan dit nieuwe element in je leven, gun jezelf het ultieme genieten!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.