Kashmir Massage

Kashmir massage.

Een intense beleving van liefdevolle aanraking en koestering die zich nauwelijks laat omschrijven…

De intuïtieve Kashmir massage is afkomstig uit de Kashmirische Traditie.  (Daniel Odier;  Tandava; Yoga van de Aanraking).
Ga met me mee op een liefdevolle reis naar ieder plekje van je lichaam, waar je langzaam en teder, zacht, subtiel en gevoelig maar met volledige aandacht aangeraakt wordt. Soms is de massage wat steviger, maar altijd vloeiend en ritmisch en vooral zacht.
De Kashmir massage is een meditatieve, holistische, energetisch intuïtieve massage en bijzonder helend voor lichaam en geest.

Deze vorm van aanraken is een uitnodiging om helemaal in het nu aanwezig te zijn waarin je leert te voelen wat overgave is; om uit het “doen” te komen.  Je mag volop genieten zonder ook maar iets hoeven te doen en alles ervaren wat er door deze zeer  liefdevolle aanraking ervaren wil worden.

Ergens onbewust in de totale ontspanning neem je waar dat de verbinding met jezelf weer hersteld wordt. Je ervaart een gevoel van ‘thuiskomen’;  van iets dat amper te benoemen is maar je het gevoel geeft even in een totaal andere wereld te zijn.
Volkomen in overgave ga je meer maar ook anders en intenser voelen en ontdek je hoeveel genot je eigen lichaam je kan schenken. Als je je gevoelens toelaat zul je meer ruimte ervaren; zowel fysiek als emotioneel. Je spirituele ervaring kan intenser worden.

De Kashmir massage is zeer intiem van karakter vooral door de uitgangspositie. Na een kort begroetingsritueel waarbij we tegenover elkaar zitten op een meditatiekussen gekleed in lunghi en elkaar aankijken neem je plaats op mijn schoot, waarbij ik je wieg. Dan leg ik je langzaam en voorzichtig op het lekker warme en zachte matras neer en verbind ik je hart- en sacraal-centrum door mijn handen stil en zacht op deze chakra s te laten rusten.

Daarna wordt deze fantastische diep ontspannende massage met heerlijk warme olie en prachtige achtergrond muziek als een dansritueel uitgevoerd. Ieder plekje van het topje van je kruin tot het puntje van je teen wordt langzaam en gericht aangeraakt. Zachtheid en warmte tegelijkertijd ontvangen kan je heel diep be- en ontroeren en je terug voeren naar een gevoel van onschuld. (muziekfragment: Return To Innocence)

Laat alles wat voorbij komt aan emoties, gedachten, beelden en/of  geluiden er gewoon zijn. Je mag altijd met mij delen wat je beroert. Door mijn intieme constante nabijheid kun je het gevoel van één worden ervaren; diep verbonden met jezelf; met de ander, met het Leven.

Tarief Kashmir massage 150 Euro.  Duur: 2 uur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.