Kashmir Massage

Kashmir massage.

 

een intense beleving die zich nauwelijks laat omschrijven…

De intuïtieve  Kashmir massage is afkomstig uit de Kashmirische Traditie.  (Daniel Odier;  Tandava; Yoga van de Aanraking).
De aanrakingen zijn subtiel; teder, liefdevol en zacht, de lange strijkingen zijn overwegend ritmisch en vloeiend. Alle aandacht is volkomen op jou gericht. De Kashmir massage is een holistische, energetisch intuïtieve massage en bijzonder koesterend en helend voor lichaam en geest.

Deze massage leert je vooral wat “Overgave” is. Hoe het voelt om jezelf “Vrij te geven” en uit het “doen” te komen.  Enkel en alleen mogen ontvangen en volop genieten.
De zachte aanrakingen brengen je in je lijf en halen je uit je hoofd. Ergens onbewust in de diepe ontspanning neem je waar dat de verbinding met jezelf weer volkomen hersteld wordt. Je ervaart een gevoel van ‘thuiskomen’;  even in een totaal andere wereld te zijn beland. Je hoeft niets te doen; je hoeft er alleen maar te Zijn en leert daarbij de kunst van het ontvangen.
Volkomen in overgave ga je meer en intenser voelen en ontdek je hoeveel genot je eigen lichaam je kan schenken.

De Kashmir massage is zeer intiem van karakter en onderscheidt zich van andere Tantra massages vooral door de uitgangspositie. Na een kort begroetingsritueel waarbij we tegenover elkaar zitten en elkaar aankijken neem je plaats op mijn schoot, waarbij ik je wieg. Dan leg ik je langzaam en voorzichtig op het lekker warme en zachte matras neer en verbind ik je hart- en sekscentrum door mijn handen stil op deze chakra s te laten rusten.

Daarna wordt deze fantastische diep ontspannende massage met warme olie als een dansritueel uitgevoerd. Soms speels en ritmisch, soms iets steviger maar altijd liefdevol en zacht. Ieder plekje  wordt liefdevol en zacht aangeraakt: van het topje van je kruin tot het puntje van je teen. Zachtheid en warmte tegelijkertijd ontvangen kan je heel diep be- en ontroeren en je terug voeren naar een gevoel van onschuld. (muziekfragment: Return To Innocence) Laat alles wat voorbij komt aan emoties, gedachten, beelden en/of  geluiden er gewoon zijn. Je mag altijd met mij delen wat je beroert. Door mijn constante nabijheid kun je het gevoel van één worden ervaren; diep verbonden met jezelf; met de ander, met het Leven.

 

* Kashmir massage wordt ook wel aangeboden als Saïvistische of Kashmirische massage

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.