Massagepraktijk Elan verzorgt voetmassage op basis van voetreflexologie, waarbij reflex-gebieden (ook reflexzones of reflexpunten) op en onder de voeten gemasseerd worden. Massage van deze reflex-gebieden doen afvalstoffen sneller afvoeren, waardoor je je fitter gaat voelen, stressklachten verminderen, de energiestroom in balans wordt gebracht en pijn en vermoeidheidsklachten afnemen.

Voetmassage is dus een methode die onmiddellijk ontspanning geeft en ook het genezingsproces kan bevorderen. Voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie) is een holistische geneeswijze van meer dan 3000 jaar oud, afkomstig uit China. Volgens de voetreflexologie zijn er niet alleen ‘reflexgebieden’ in handen en voeten, maar ook in iris, oren, tong en gezicht.
Als je bij Massagepraktijk Elan komt voor voetmassage, is daarbij een knie- en (onder)beenmassage inbegrepen.

De behandeling duurt 45 min tot 1 uur en begint met een warm voetenbad, met heerlijk geurende etherische olie, die je zelf uitkiest met behulp van een Aromatherapie-kaartje. Een voetenbad verbetert de doorbloeding en voert ook afvalstoffen af. Daarna volgt dus een ontspannende en vitaliserende massage van voeten, knieën en onderbenen.
Wees lief voor jezelf, laat je voeten eens masseren, en ontdek hoe ontspannend een voetmassage is!
Je hoeft echt geen klachten te hebben om een voetmassage te ontvangen. Vooral in een drukke periode of zomaar als verwennerij werkt deze massage ontspannend en vitaliserend.

voetreflex_resizedvoetreflex