Aandacht voor Aanraken Coaching

In een coaching sessie Aandacht voor Aanraking is het mijn intentie om het  contact en de verbinding met jezelf weer te herstellen. Samen kijken we naar de  manier waarop,  wat past er bij jou. Ik richt me daarbij voledig op het aandachtig zacht en liefdevol (leren) aanraken; speels, licht, en met humor. Jij wilt je immers graag levendiger, vrijer en blijer voelen? Dan is een coaching sessie Aandacht voor Aanraken wellicht iets voor jou.

Zacht aangeraakt worden is een 1e levensbehoefte; we kunnen zelfs niet zonder, maar mensen zijn onwetend. Ze zijn het contact met zichzelf kwijtgeraakt en voelen een sluimerend gemis.  Op zich niet zo vreemd  in de stressvolle wereld van vandaag waar de behoefte aan zacht, liefdevol contact en het zich meer verbonden voelen almaar toeneemt, naast meer rust, plezier en ontspanning.

Voor bewuste mensen die verandering in hun  leven willen aanbrengen  bied ik maatwerk aan, zowel individueel als aan stellen. Ben je nog niet toe aan het aanraken met aandacht dan kun je ook volstaan met eerst alleen een oriënterend gesprek.

Ik werk ervaringsgericht vanuit ruim 30 jaar lange ervaring  in de wereld van aanraking. Het heeft me geleerd dat mensen verandering willen en een verlangen voelen om zich te bevrijden van oude patronen en  beperkende gedachten. Door te relativeren en met humor naar je creatieve impulsen te luisteren zul je verrast opkijken van de effecten. Het is een vorm van anders en opnieuw je intuïtie volgen en daarmee de stem van ons hart.

Misschien stond je nooit stil bij termen als creativiteit, vitaliteit en intimiteit, en hoe belangrijk dit voor je kon zijn. Als je een liefdevolle, zachte aanraking hebt ontvangen ervaar je soms plotseling het belang ervan. Je kunt hierover altijd van gedachten met mij wisselen als je daaraan behoefte hebt.

Mogelijk voel je ook behoefte om meer rust in je hoofd te creëren. Je kunt dan met heel eenvoudige( geleide ) meditaties beginnen. Praktisch, eenvoudig maar zeer effectief;  je hoeft alleen maar te luisteren, verder niets. Ik zal je hierin graag begeleiden.

Het is verder ook mijn intentie om je bewust te leren maken van het verband tussen het ritme van ademhaling en aanraking. Je leert voelen wat het effect ervan is en wat dit met je doet. Gerichte aandacht en subtiele aanraking doen spanning als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je vitale levensenergie wordt (weer )opgewekt en kan vrijuit gaan stromen wat jouw ervaring tot een heel intense beleving van liefde voor jezelf kan maken. 

Verbinding en verbetering van Communicatie binnen je relatie is een weg naar meer intimiteit en extase. Je kunt niet eerder de liefde van een ander toelaten tot je de verbinding met je eigen hart voelt. Daarna kun je Delen.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.