Reacties

L en S | 10.09.2018
Intimiteitscoaching is een aanrader als je als stel verdieping zoekt. Wij hebben ervaren wat een vakvrouw Beppie is, hoe ze volkomen opgaat in haar werk  maar wel met beide benen stevig op de grond staat. Ze weet precies wat ze doet. Daarbij stelt ze  je helemaal op je gemak.
Dat ze met zo weinig middelen zoveel bij ons op intiem vlak kon bereiken hadden we nooit verwacht.
We zijn je erg dankbaar Beppie.

Iris | 15-07-2018
Ongelooflijk wat ik over mijn lichaam ontdekte; weer kunnen voelen was behalve heerlijk ook ontroerend. Beppie straat vertrouwen uit,  stelt je op je gemak, is professioneel en heeft ook nog humor. Het was een echte zintuigenreis die me volkomen ontspande.
Het was meer dan heerlijk! Dankjewel Beppie.

Floor | 9-01-2017
Om precies te zijn was het awakenings sense met mijn horoscoop als uitgangspunt voor deze sensuele massage. Bij Beppie voel je je veilig en ontspan je bij binnenkomst meteen. Ze is zo’n warm intuïtieve zuivere persoonlijkheid. Het was voor mij verrijkend! Heerlijk…. dank je wel Beppie!

L. | 09-07-2014
Vorige week ben ik voor de eerste keer bij Beppie geweest voor massage. Het was voor mij de eerste keer dat ik een Tantra massage zou krijgen. Na een warm welkom en een heerlijk voetbad dacht ik dat ik geheel ontspannen de massage inging. Dit bleek toch niet helemaal het geval. Beppie voelde goed aan wat ik nodig had, had geduld en ze nam ruim de tijd. Dat maakte dat ik aan het eind van de massage diep ontspannen was en helemaal relaxed. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar! Liefs, L

John | 08-07-2014
Lieve beppie, Graag wil ik je via deze weg nogmaals bedanken voor de geweldige ervaring die ik heb mogen beleven door jouw massage. Zoals je zelf al zei we zijn op de goeie weg. en als advies gaf je mee om voor een vervolg sessie een Tantra plus massage te volgen. om intimiteit, veiligheid, sensualiteit, ed. dit om het hart en ziel te verbinden. liefs John

Bram | 04-06-2014
3 Juni ging ik naar Elan en kreeg mijn 1e Tantra massage. Ik had veel over Tantra gelezen en al een keer een Tantra workshop gedaan. Maar die paar uren bij Beppie voelde ik me totaal ontspannen, gekoesterd, en had ik geen zin om de “betovering” te verbreken. ik heb maar 1 woord voor mijn ervaring: Bijzonder…. Beppie, dankjewel, X Bram

Hetty en Jaap | 28-05-2014
Vandaag zijn wij bij Beppie geweest voor een Tao Tantra sessie voor paren. Haar praktijk ligt midden in de natuur; heerlijk rustig. We kwamen omdat we ons meer verbonden wilden voelen; dat is gelukt. Beppie is zeer ervaren, een warme, hartelijke vrouw, dat voel je, en met een flinke dosis nuchterheid en humor wees ze ons de weg, naar onze overeenkomsten en verschillen, waardoor we  beter op elkaar konden afstemmen. We hebben er veel aan gehad, waren relaxt en dankbaar. We hebben volop genoten! Dankjewel Beppie. Lieve groet, Hetty en Jaap.

Erna | 28-05-2014
Maandag 19 mei ben ik voor een Tantra Massage bij Beppie geweest. Niet alleen de bosrijke omgeving, maar ook Beppie zelf straalt vertrouwen en rust uit, en dat is hoe ik de massage heb ervaren, 1 en al rust, vertrouwen, geborgenheid. Nooit geweten dat ik me zo diep ontspannen kon voelen. Dankjewel lieve Beppie. Namaste, Erna.

Wim | 17-03-2014
Ik ben vorige week bij Beppie geweest voor een Tantra Plus Sessie. Praktijk Elan is mooi Oosters ingericht, lekker warm in het bosgebied. Het ontvangst door Beppie voelde gelijk goed hartelijk en warm. De massage was een aangename sensatie en tegelijkertijd ontspannen. Doordat Beppie een liefdevolle warme vrouw is kon ik mij open stellen, zij geeft het met passie! Door haar ruime ervaringen staat ze met beide benen stevig op de grond. Ik heb enorm genoten en kom zeker nog een keer terug. Groet Wim.

Marissa  5-04-2013 Bep heeft liefde voor mensen en passie voor haar vak! Ikzelf ben Shiatsu therapeute en behandel en masseer ook, dit beroep is een roeping, als je geen passie hebt voor het masseren dan kun je dit niet naar behoren uitvoeren, althans niet zoals Bep dit kan. Haar interesse in de persoon die haar het vertrouwen schenkt om geraakt te worden is duidelijk voelbaar en merkbaar. Geef Bep je vertrouwen en je wordt rijkelijk beloond met gerichte aandacht en liefdevolle aanraking, alles komt vanuit het hart. Ze is een pittig dametje met een flinke dosis humor en laat je snel op je gemak voelen, ze heeft gouden handjes.

Rita | 9-7-2013
Gisteren bij Beppie geweest voor een heerlijke astrologische sensuele massage. Ben nog nooit zo ontspannen geweest, helemaal tot mijzelf gekomen, kan het niet anders verwoorden en het is niet alleen een massage het gaat dieper, er wordt ook wat geheeld. Heerlijk kan het iedereen aanraden.

Anneke | 13-07-2013
Ik laat mij wekelijks door Bep masseren omdat ik door haar behandeling diep ontspannen ben en heerlijk kan slapen! hoe fijn de rugmassage ook is, van de voetreflexmassage geniet ik het meest. Ik weet niet wat ze doet met haar gouden handjes, ik wil in het begin alles volgen, maar dat is me nog nooit gelukt. de afwisseling van zacht en stevig masseren vind ik erg aangenaam. Haar massageruimte is zeer sfeervol, lekker warm, en ligt in een schitterende rustige omgeving. Bep, dankjewel! Anneke

Astrid | 13-07-2013
Ik ben bij Bep in Lochem geweest voor mijn 1e TantraMassage. Mijn vriend wilde me verrassen met een origineel cadeau en ik moet zeggen Dat is hem gelukt! Wat heb ik genoten van Bep haar gouden handjes, hartelijke ontvangst, uitleg over mijn Geboortedag, open gesprek in een sfeervolle mooie Massageruimte, omgeven met veel natuurschoon en rust. Ik was vaker gemasseerd maar ik had nog nooit zo genoten, overal tintelingen gevoeld en zo diep ontspannen geweest als nu bij Bep. Deze dame is zeer ervaren, dat merkte ik aan alles. Bep, dankjewel, ik kom graag nog eens terug. Astrid.

Arjan | 30-06-2013
Vorige week bij Bep in Lochem geweest voor een TaoTantra sessie. Ik voelde rust en vertrouwen, aandacht en de tijd nemen. Ik  maakte een Zintuigenreis vol verrassingen die Bep met niet alleen veel enthousiasme en humor bracht maar ook voelde ik haar passie en deskundigheid. Ik genoot ook van de schitterende natuur in zeer rustige omgeving en de mooie sfeervol ingerichte Massage ruimte. Ik heb nog lang nagenoten van een fijne en open ervaring. Bep, heel erg bedankt

W | 25-06-2013
Weer eens naar Beppie geweest op haar nieuwe locatie. Heerlijke ruimte en zeer rustige omgeving. Het is altijd een feestje om bij Beppie te zijn. Ik snap alleen niet hoe snel de tijd daar gaat. Voel mij weer helemaal relax\\\\\\\’d. Je zou echter wat dichter bij moeten wonen.

Ellie | 24-06-2013
Begin juni heb ik voor het eerst een Sensuele massage ontvangen van Beppie. Ze stelde mij meteen erg op mijn gemak. Ik had vaak last van hoofdpijn en niets hielp daarom besloot ik voor massage te kiezen. De volledige zorg en aandacht Rust en humor die Beppie aan je geeft maakten dat ik me helemaal ontspannen voelde. Bedankt Bep! Het was heerlijk. Ik kom zeker nog eens terug.

Jaqueline| 14-10-2013
Vandaag van Beppie een 3 uur durende Tantramassage gekregen. Het was een verrassend feest en werkte heerlijk ontspannend en volgens mij ook helend. Ik voelde me \”omvat\”, en dat ik er volledig mocht zijn, door de respectvolle en liefdevolle aanraking van Beppie. Ik vond het een heel bijzondere ervaring, ook spiritueel, en ga zeker nog eens terug. Het was de lange reis waard.

Loes
Bep stelt je echt op je gemak, waardoor je je vrij voelt om te ervaren wat de tantra massage je brengt.3 uur is bijna nog te kort, kan er geen genoeg van krijgen, zeer ontspannend! Voor mij was het de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Ga zeker naar Elan om weer met Bep een stap verder te gaan in de ontspanning en het gevoel wat je wil voelen.

Brian
Al bij het eerste telefoongesprek wist ik dat het een goede keuze was. Natuurlijk is tantra niet een doorsnee massage, en heel persoonlijk. En ik vond de manier waarop Bep hiermee omging erg professioneel , dus ik ga zeker nog een keer terug.

Rita | 22-08-2013
Gisteren bij Beppie geweest voor een heerlijke astrologische sensuele massage. Ben nog nooit zo ontspannen geweest, helemaal tot mijzelf gekomen, kan het niet anders verwoorden en het is niet alleen een massage het gaat dieper, er wordt ook wat geheeld. Heerlijk kan het iedereen aanraden.

Anneke
Ik laat mij wekelijks door Bep masseren omdat ik door haar behandeling diep ontspannen ben en heerlijk kan slapen! hoe fijn de rugmassage ook is, van de voetreflexmassage geniet ik het meest. Ik weet niet wat ze doet met haar gouden handjes, ik wil in het begin alles volgen, maar dat is me nog nooit gelukt. de afwisseling van zacht en stevig masseren vind ik erg aangenaam. Haar massageruimte is zeer sfeervol, lekker warm, en ligt in een schitterende rustige omgeving. Bep, dankjewel! Anneke

Astrid
Ik ben bij Bep in Lochem geweest voor mijn 1e Tantramassage. Mijn vriend wilde me verrassen met een origineel cadeau en ik moet zeggen Dat is hem gelukt! Wat heb ik genoten van Bep haar gouden handjes, hartelijke ontvangst, uitleg over mijn Geboortedag, open gesprek in een sfeervolle mooie Massageruimte, omgeven met veel natuurschoon en rust. Ik was vaker gemasseerd maar ik had nog nooit zo genoten, overal tintelingen gevoeld en zo diep ontspannen geweest als nu bij Bep. Deze dame is zeer ervaren, dat merkte ik aan alles. Bep, dankjewel, ik kom graag nog eens terug. Astrid

Arjan
Vorige week bij Bep in Lochem geweest voor een TaoTantra sessie. Ik voelde rust en vertrouwen, aandacht en de tijd nemen. Ik maakte een Zintuigenreis vol verrassingen die Bep met niet alleen veel enthousiasme en humor bracht maar ook voelde ik haar passie en deskundigheid. Ik genoot ook van de schitterende natuur in zeer rustige omgeving en de mooie sfeervol ingerichte Massage ruimte. Ik heb nog lang nagenoten van een fijne en open ervaring. Bep, heel erg bedankt.

Ellis
Begin juni heb ik voor het eerst een Sensuele massage ontvangen van Beppie. Ze stelde mij meteen erg op mijn gemak. Ik had vaak last van hoofdpijn en niets hielp daarom besloot ik voor massage te kiezen. De volledige zorg en aandacht Rust en humor die Beppie aan je geeft maakten dat ik me helemaal ontspannen voelde. Bedankt Bep! Het was heerlijk. Ik kom zeker nog eens terug.

Aad
Ik mocht vanmiddag een Tao-tantra sessie van Beppie ontvangen. Het was als een exquise maaltijd, met vele heerlijke gerechten van tropische allure. Ik kom zo gauw mogelijk weer genieten van haar heerlijke handen en de rustgevende muziek.

Kevin
Waarom ik voor Bep gekozen heb? Bij veel aanbieders ligt de focus teveel op het geslachtsdeel dan om de tantra in het geheel. Ik werd erg gastvrij door Bep ontvangen en voelde me meteen vertrouwd. Na een korte uitleg over mijn horoscoop kon het grote feest beginnen. Het gevoel van de massage zul je zelf moeten ervaren, maar Bep voelt goed aan wat je fijn vindt of niet, neemt ruim de tijd, je merkt dit is haar passie. Na de massage voelde ik mij een heel ander mens, heb binnenpret en voel me vrijer. Voor een echt goede tantramassage ga naar Bep. Bep, bedankt, ik kom zeker terug!

Corine
Vorige week ben ik voor het eerst bij Bep geweest, had elders al regelmatig ontspanningsmassages gehad en was nieuwsgierig. Bij binnenkomst is het een warm onthaal, starten met een lekker voetbad met heerlijke olie. Alles klopt, sfeer, temperatuur, geur, aanraking, heerlijke olie en fluweelzachte handen. Een heerlijk super ontspanningsmassage, zo heerlijk dat 1,5 uur voorbij vloog. Bep, super bedankt voor een geweldige ervaring, je bent een topper!  en ik kom zeker terug!

RoRo
Gisteren heb ik van Bep weer een fantastische massage ontvangen in haar fijne locatie. Warm en geheel in stijl ingericht. Zij is een meester in het creëren van de juiste sfeer, een mooie entourage, gezellige accessoires, de juiste temperatuur; kortom een geweldige start van een massage. Haar zachte handen en behandeling geven een mens de rust en ontspanning waar je nog heel lang op kunt zweven. Kortom, zoals altijd, een dikke TIEN voor het ervaren van dit zachte genot. Heel hartelijk bedankt Bep. RoRo.

W.I.
Na al jaren naar een ontspanningsmassage te zijn geweest, ben ik vorige week naar Bep in Lochem afgereisd. wat een een geweldige ervaring, Bep heeft gouden handen. normaal geniet je alleen tijdens de massage, maar bij Bep geniet je een week later nog. zelf zegt ze het is een feestje een massage, maar bij haar kun je rustig zeggen het is een FEEST. Bep je hebt er een nieuwe fan bij.

Loek
Het is een bijzondere ervaring een tantra massage te krijgen van Beb. haar handen raken je huid en geven je het gevoel van welbehagen. maar het belangrijkste is het hart contact met haar je kunt met haar alles bespreken ze denkt met je mee ik had het gevoel er weer tegen aan te kunnen het is fijn als iemand echt naar je luistert ook was de sfeer van de massageruimte geweldig je voelt je er meteen thuis elan is top Beb ik hoop dat je dit mooie werk nog lang mag blijven doen. Loek

Jan van Gijn
Ik ging naar Bep omdat ik was vastgelopen in mijn seksualiteit, ik had geen zin meer in vrijen. Met intimiteit op zich had ik geen moeite, maar ik miste iets. bij Bep ging mijn lichaam zoemen onder haar handen, ik maakte als vanzelf natuurlijke gebaren, liefdevol, zacht en natuurlijk. ik begreep wat ik had gemist, ik was niet verbonden met mezelf. Bep tovert met haar handen, is integer, deskundig, vakkundig. Haar totale aanwezigheid,volledige inzet en persoonlijke aandacht gaven mij een veilig gevoel. Wie op zoek is naar verbinding van hart en onderbuik is bij Bep aan het goede adres!

Peter
Love Love Love, dat en nog veel meer is wat ik ervaren heb. en daarbij opgeteld : rust , fijne ervaring , prettig gevoel en heel veel genot. En dat alles met heel veel gevoel van Beb. ondanks de ruime tijd voor de massage ,duurde het voor mijn gevoel toch nog te kort , ik wil nog meer!!

Hans
Vandaag 16 mei voor het eerst een massage ondergaan bij Elan. Bep stelde mij al direct gerust door haar spontane,vrolijke en zelfverzekerde uitstraling. De massage was voortreffelijk. de rust, het vertrouwen en professionele aanpak waren in één woord geweldig. Ik ben dan ook van plan om heel snel weer te komen. Bep heel erg bedankt, er ging een wereld voor mij open, en tot snel.

Walter
Dank voor de geweldige massage. Je weet wel het beste uit en fijnste voor de mens naar boven te halen. En dit op een zeer respect volle wijze. Je voelt je gewoon thuis bij je. Bij je kun je pas echt ontspannen, mede door je perfecte massage tafel en behaaglijke temperatuur. Ik hoop dat je dit nog lang wilt geven, en zal je weer spoedig zien.

R
Bep een prachtvrouw. Zeer open, hartelijk en ze stelt je direct helemaal op je gemak. De tantramassage van vandaag was in een woord geweldig !! De totale ontspanning, de heerlijke aanraking van het gehele lichaam, het gevoel en de sfeer erom heen was helemaal oké. Zeker voor herhaling vatbaar. Bep, nogmaals hartstikke bedankt en tot een volgende keer.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.