Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is voetmassage op basis van voetreflexologie. Als de reflex-gebieden (reflexzones of reflexpunten genoemd) op en onder de voeten worden gemasseerd worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor je je fitter gaat voelen. Stressklachten zullen verminderen of zelfs geheel verdwijnen en de energiestroom wordt weer in balans gebracht zodat ook pijn en vermoeidheidsklachten afnemen.

Voetreflexmassage is dus een methode die onmiddellijk ontspanning geeft en het genezingsproces kan bevorderen. Voetreflexologie ( reflexologie of reflexzonetherapie) is een holistische geneeswijze van meer dan 3000 jaar oud, afkomstig uit China. Volgens de voetreflexologie zijn er niet alleen ‘reflexgebieden’ in handen en voeten, maar ook in iris, oren, tong en gezicht.
Als je bij mij komt voor een voetreflexmassage, is daarbij een knie- en (onder)beenmassage inbegrepen.

De voetreflexmassage  duurt ca. 1 uur en begint met een warm voetenbad met heerlijk geurende etherische olie, die je zelf uitkiest met behulp van een Aromatherapie-kaartje. Een voetenbad verbetert de doorbloeding en voert ook afvalstoffen af. Daarna volgt een ontspannende en vitaliserende massage van je voeten, knieën en onderbenen.
Wees lief voor jezelf, laat je voeten eens masseren, en ontdek hoe ontspannend dit is!
Je hoeft echt geen klachten te hebben om een voetmassage te ontvangen. Vooral in een drukke periode of zomaar als verwennerij werkt deze massage ontspannend en vitaliserend.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.