Massages

 

Massage is pure weldaad. Naast ontspanning biedt massage nog meer voordelen zoals:

  • verbetert de algehele conditie en ontspant de spieren.
  • stimuleert de werking van het lymfesysteem waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Voel je je gehaast of moe? Heb je het idee dat alles vast zit en wil je graag even ontspannen? Heb je aan massage gedacht?  Massage kan je helpen om je weer goed te voelen. Ook  als je geen pijnklachten  hebt en je gewoon eens aandacht aan jezelf wilt besteden is massage behalve heerlijk ontspannend ook zeer effectief. Massage is veel meer dan alleen lijfelijke aanraking. Het is een nieuwe aandachtsvorm voor je lichaam om snel en effectief te ontspannen. Zacht aangeraakt worden op een respectvolle manier heeft een helende werking op lichaam en geest.

Elkaar aanraken is in onze cultuur niet de gewoonste zaak van de wereld, terwijl het wel een van de basisbehoeften van de mens is. Zonder aanraking kunnen we eigenlijk niet, maar in deze haastige wereld staan we niet zo gauw meer stil bij onszelf en bij wat we nodig hebben. Vrijwel iedereen ontdekt dat een massage ontvangen heerlijk ontspannend is waardoor je je echt herboren voelt en eens even helemaal tot rust komt.

Ik ben gediplomeerd masseuse en bied je de mogelijkheid aan te relaxen in een sfeervol ingerichte ruimte. In een paar uurtjes helemaal alleen voor jezelf kun je ontspannen en  genieten van een heerlijke massage. Als je pijn of stressklachten hebt zullen die verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Elan biedt hiervoor de volgende massages aan:

Voetreflexmassage
Ontspanningsmassage
Astrologie en massage
– Kunst van het Liefhebben massage

Voor mensen die een gewone ontspanningsmassage gewend zijn en zoeken naar verandering en verdieping en/of de stap naar een liefdevolle, zachte massage nog te groot vinden bied ik de Awaken Your Senses massage aan, gebaseerd op de astrologie. Met de gegevens uit je geboortehoroscoop kan ik perfect afstemmen op je persoonlijke behoefte aan intimiteit en welke manier van aanraken bij jou past.
Aanraking en streling zet allerlei processen in werking die behalve voor een algeheel gevoel van welzijn ook voor een betere gezondheid zorgen. Kom gerust lekker ontspannen en genieten van een massage.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.