Ik ben Beppie Witteveen, geboren in 1953 in Deventer

Beppie WitteveenIk zie mezelf als avontuurlijk, beweeglijk, communicatief vaardig, creatief, dynamisch, empathisch, enthousiast, gevoelig, humoristisch, idealistisch, intuïtief, inventief, kleurrijk, levenslustig, loyaal, sociaal, speels, (hoog)sensitief, veelzijdig, vriendelijk, warm, zachtaardig en een echte levensgenieter. Al 23 jaar woon ik in Lochem (Achterhoek), in een schitterende bosrijke en zeer rustige omgeving, waar ik veel wandel en fiets.

Aanraken is mijn vak, masseren mijn passie. Hoe bijzonder het is om je passie ontdekt te hebben, werd ik me pas veel later bewust. Ik merkte dat ik mijn werk niet lang kon en wilde missen. Het masseren en mensen kunnen laten ontspannen en coachen/begeleiden met behulp van astrologie, massages, Healing en/of coaching geeft me veel voldoening en energie. Ik voel me als een vis in het water en ben helemaal in mijn element.

Ik houd me al sinds 1977 bezig met astrologie, volgde hierin diverse cursussen en heb zelf 3 jaar les gegeven. De geboortehoroscoop is voor mij een bruikbaar instrument voor de inzage in iemand’s aanleg en karakter, vooral bij kinderen. De basis van waaruit ik werk is aanraken en contact maken, de zachtheid weer toelaten. Een massage ontvangen of geven is een intiem gebeuren, waarmee ik integer omga. Het vraagt om kwaliteiten als geduld, inlevingsvermogen, intuïtie, gevoeligheid, realisme, humor en enthousiasme, en zijn talenten die ik tot ontwikkeling heb gebracht. Respect en persoonlijke aandacht heb ik hoog in het vaandel staan.

Ik houd van mensen, en voel het als mijn missie de intimiteit, zachtheid, warmte, vitaliteit en speelsheid (weer) in hun leven te brengen. Aanraken is een eerste levensbehoefte; de huid is ons grootste orgaan. Het aanraken en strelen van de huid zet allerlei processen in werking die behalve voor een gevoel van welzijn(wellbeing), ook zorgen voor een betere gezondheid. Daarbij opent een nieuw element in je relatie (zachtheid) een wereld die je niet voor mogelijk had gehouden.
Je hoeft het je alleen maar bewust te worden, de eerste stap naar verandering. Verandering naar alles wat jij aangenaam en prettig voor je lichaam vindt. Leer genieten van je sensualiteit en verbeter de kwaliteit van je seksualiteit. Er is helemaal niets mis mee om jezelf te (laten) verwennen met een massage, genieten is ons geboorterecht. Creatief, innovatief en veelzijdig zijn in mijn vakgebied betekent voor mij dat ik mijn talenten op een speelse manier heb weten te integreren. Ik heb sinds het 10 jarig bestaan van ELAN  in februari 2014, besloten mezelf te profileren met mijn specialisme [su_permalink id=”735″]Tantra massage[/su_permalink]. Voor mij  is Tantra de weg naar verdieping, verrijking, vreugde, voldoening, vrijheid, bewustwording en spiritueel besef.  Al wat ik aanbied  is gericht op welzijn, je goed voelen, ontspanning, meer in balans komen. Mijn visie op tantra, massage en heling ligt ten grondslag aan  holistisch werken, zowel fysiek als energetisch.

Behalve het fysieke contact vind ik goede communicatie belangrijk. Communicatie is een  sleutelwoord in deze stressvolle en hectische tijd, waar nog nauwelijks tijd  is voor persoonlijke, gerichte aandacht in het een op een contact maken, het je (weer) verbinden. Als  je  niet verbonden bent met jezelf,  zal zich vroeger of later de behoefte aan liefdevolle aanraking doen laten gelden. Massage voorziet in deze behoefte; vooral de sensitieve, sensuele Tantra massage. Ook je behoefte aan, en de manier waarop je zou willen communiceren  is terug te vinden in de astrologie;  een oer-oude wetenschap die met symbolentaal werkt. Als je toe bent aan verdieping  en meer over jezelf te weten wilt komen is de geboortehoroscoop van onschatbare waarde. Ze verschaft een schat aan informatie met als grote voordeel dat de symboliek direct jouw behoeftes laat zien.

Ik ben Intimiteitscoach; je kunt met mij van gedachten wisselen over je bevindingen na een sessie, of praten over je behoeftes; zoals moeite hebben met aanraken en  te leren hoe daarin verandering aan te brengen. Voor datgene wat je wilt ervaren of  wilt leren, stemmen we af in een (persoonlijk) contact. Op je persoonlijke weg naar bewustwording en spiritueel besef help ik je graag met behulp van massages en andere mogelijkheden. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij de persoon van je keuze. Veiligheid staat bij mij voorop. Waarvoorje ook  kiest, bij alles wat ik doe voel ik met hoeveel ELAN ik mijn hart, gevoel en intuïtie volg.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten,

een warm welkom!

Beppie Witteveen.