Over mij

Ik ben Beppie Witteveen, geboren in 1953 in Deventer

Hoe zie ik mezelf? Ik ben creatief, levenslustig, kleurrijk, sociaal, vriendelijk, warm, openhartig en een echte levensgenieter. Ik had geluk; uiteindelijk vond ik na een lange carrière van administratieve banen en 2 x ontslag mijn passie: het masseren. Hoe bijzonder het is om je te passie gevonden te hebben ontdekte ik pas veel later: ik kon en wilde mijn werk niet lang missen.

De basis van waaruit ik werk is aanraken en contact maken, de zachtheid weer toelaten. Een massage ontvangen of geven is een intiem gebeuren waarmee ik integer omga. Het vraagt om kwaliteiten als geduld, inlevingsvermogen, intuïtie, gevoeligheid, realisme, humor en enthousiasme, en zijn talenten die ik tot ontwikkeling heb gebracht. Respect en persoonlijke aandacht heb ik hoog in het vaandel staan. . Ik houd van mensen en voel het als mijn missie de intimiteit, zachtheid, warmte, vitaliteit en speelsheid door zachte aanraking (weer) in hun leven te brengen.

Aanraken is een eerste levensbehoefte; de huid is ons grootste orgaan. Het aanraken en strelen van de huid zet allerlei processen in werking die behalve voor een gevoel van welzijn ook zorgen voor een betere gezondheid. Daarbij opent een nieuw element in je relatie (zachtheid) een wereld die je niet voor mogelijk had gehouden. Je hoeft het je alleen maar bewust te worden, de eerste stap naar verandering. Verandering naar alles wat jij aangenaam en prettig voor je lichaam vindt.

Leer (weer en meer) genieten van je lichaam; verbeter daarmee de kwaliteit van je leven. Er is helemaal niets mis mee om jezelf te (laten) verwennen met een massage, genieten is ons geboorterecht. Creatief, innovatief en veelzijdig zijn in mijn vakgebied aanraken betekent voor mij dat ik mijn talenten op een speelse manier heb weten te integreren, en zo besloot ik me te profileren met mijn specialisme Liefhebben.  Voor mij  is Liefhebben  het pad naar verdieping, verrijking, vreugde, voldoening, vrijheid, bewustwording en spiritueel besef.  Al wat ik aanbied  is gericht op ontspanning; op je welzijn en op meer in balans komen. Mijn visie op het vlak van aanraken, massage en heling ligt ten grondslag aan het holistisch werken op alle niveau’s.

Behalve het fysieke contact door aanraking vind ik goede communicatie belangrijk. Communicatie is een  sleutelwoord in deze stressvolle en hectische tijd, waar nog nauwelijks tijd  is voor persoonlijke en gerichte aandacht in het een op een contact maken: het je (weer) verbinden. Als je niet verbonden bent met jezelf zal zich vroeger of later de behoefte aan liefdevolle aanraking doen laten gelden. Massage voorziet in deze behoefte, vooral de zachte, warme Kunst van het Liefhebben massage. Ook je behoefte aan communiceren en de manier waarop je zou willen communiceren verandert. Dit is o a terug te vinden in de astrologie;  een oer-oude wetenschap die met symbolentaal werkt. Als je toe bent aan verdieping  en meer over jezelf te weten wilt komen is de geboortehoroscoop van onschatbare waarde. Ze verschaft een schat aan informatie met als grote voordeel dat de symboliek direct jouw behoeftes laat zien.

Ik ben naast masseur ook coach; je kunt met mij van gedachten wisselen over je bevindingen na een sessie. Soms wil je kunnen praten over je behoeftes of over moeite hebben met aanraken. Misschien wil je leren hoe je daarin verandering kunt aanbrengen. In ieder geval stemmen we af over wat er mogelijk is in een (persoonlijk) contact. Op je individuele weg naar bewustwording en spiritueel besef help ik je graag met behulp van massages, meditaties en  aanraak-oefeningen. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij de persoon van je keuze. Waarvoor je ook kiest, ik behandel je met veel Elan en volg daarbij mijn hart, gevoel en intuïtie.

Vind het vuur in jou.
ontdek passie
ervaar de kracht van Liefde.
Heb Lief; jezelf, de ander, het Leven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.