Astrologie en Massage: Awaken Your Senses

Heeft astrologie iets met massage gemeen? Aanvankelijk misschien niets, maar ik zag overeenkomsten en ging de uitdaging aan om de symboliek van astrologie te verduidelijken.

Hoe kon ik een oer-oude wetenschap als astrologie met massage combineren? Mijn jarenlange ervaring in het werken met astrologie zorgde als vanzelf voor inspiratie. Doordat ik de kennis losliet, geen horoscoopduidingen meer verzorgde vond ik plotseling een manier om spelenderwijs astrologie en massage te combineren.  Ik nam de geboortehoroscoop als basis voor de Awaken Your Senses massage.  Astrologie verschaft nl. waardevolle informatie waarmee ik heel persoonlijk op iemand s behoefte en geaardheid kon afstemmen.

Astrologie werd  in de oudheid vrijwel dagelijks gebruikt; men volgde de sterrenbeelden (dierenriemtekens) aan het firmament voor bijv. het zaaien en oogsten van gewassen. Ook voor belangrijke adviezen, staatszaken en huwelijken werd een astroloog geconsulteerd. Ik besefte plotseling hoe uniek mijn idee was, en hoe creatief ik kon zijn om mijn talenten te integreren . Awaken Your Senses betekent het wakker maken of prikkelen van je zintuigen,  je vermogen als mens om sensueel te genieten en in  je behoefte aan Aanraken/massage  te voorzien.  (Massage is afgeleid van het Griekse woord Masse dat Aanraken betekent)

astrologie-kleedSensuele massage is een zeer intieme vorm  van communicatie en kan een van de mooiste ervaringen zijn binnen een relatie maar uiteraard ook voor jezelf. Je zintuigen prikkelen of wakker maken  met zachtheid, humor en speelsheid, is vaak DE manier om je vermogen tot genieten te (her) ontdekken naar alles wat jij aangenaam en prettig voor je lichaam vindt.

Voor inzicht in jouw behoefte aan  aanraken, sensualiteit en intimiteit gebruik ik  de geboortehoroscoop. Astrologie is een prachtige bron voor een schat aan waardevolle informatie over jezelf. Behalve karaktereigenschappen en persoonlijke kwaliteiten zijn belangrijke basis behoeftes (zoals bijv de behoefte aan aanraken, sensualiteit en intimiteit) terug te vinden. De horoscoop laat zien wat je  zou willen veranderen in je leven; hoe je je lichaam kunt geven waaraan het behoefte heeft.

De massage “Awaken Your Senses” is bedoeld voor mensen die een gewone ontspanningsmassage gewend zijn en zoeken naar verdieping en/of verandering. Dit gevoel in jezelf kan bewust of onbewust een verlangen zijn naar verbinding en naar meer intimiteit. Door een reis te maken langs de vijf zintuigen via sensuele massage  kun je plotseling meer feeling  krijgen met je behoeftes en je verlangens, en beseffen dat je verandering wilt, maar nog niet goed weet hoe. Heb je behoefte om hierover met mij te communiceren dan kan intimtieitscoaching wellicht iets voor je zijn. Voorwaarde om de overstap te maken naar een sensuele massage is absolute veiligheid. Als je je niet veilig voelt kun je je niet overgeven aan je gevoelens, want die kunnen best heftig zijn. Behalve veiligheid zijn eveneens geborgenheid, respect en integriteit belangrijk.

Sensueel gemasseerd worden op basis van de zeer betrouwbare persoonlijke  gegevens uit jouw geboortehoroscoop betekent dat ik me volledig afstem op je individuele behoefte aan veiligheid, geborgenheid, vertrouwen en genegenheid. De elementen Vuur, Aarde, Lucht of Water en andere planetaire energieën (Maan, Venus) spelen ook een belangrijke rol en zijn voorwaarden om volledig te kunnen ontspannen en te genieten van zachte, liefdevolle aanrakingen.

zodiac_signsIn oude Oosterse stromingen zoals het Tantrisme en Taoisme  is massage gericht op het prikkelen of wakker maken van je zintuigen al eeuwenoud. Veel persoonlijker is het ontdekken van wat jouw zintuigen, jouw lichaam nodig heeft om zinnelijk te kunnen genieten en te ontspannen. Er is niets mis met jezelf te (laten) verwennen met een sensuele massage; mensen zijn sensuele wezens; genieten is ons geboorterecht.

Astrologie geeft ook je behoefte om te ontspannen met geuren weer. Sensuele massage met aromatherapie werkt anders als je weet van welke etherische oliën jij diep ontspant. Je kunt de olie kiezen met behulp van een aromatherapiekaartje.

Sensuele oliën  zijn bijv. YlangYlang, Roos, Jasmijn en Ceder. Voor je behoefte aan zachtheid gebruik ik  natuurlijke materialen als zijde, bont en veren. Ook warme (edel)stenen, klanken en kleuren zijn ondersteunend in je behoefte van dat moment en voegen meerwaarde toe aan je vermogen tot zinnelijk genieten. Dit alles draagt bij tot het maximaliseren van de balans tussen je lichaam en je geest. Je zintuigen (senses) komen volledig aan bod; je komt uit je Hoofd, in je Lijf.

Weer blij worden, onbevangen en speels,  en ontdekken wat we spannend vinden kan door te voelen wat er in je hart leeft, en die dingen te doen waarvan je wilt genieten, zoals je (laten) verwennen met een sensuele Awaken Your Senses massage.

Speciale en afwisselende massage technieken (lemniscaten en cirkelvormige bewegingen), lange strokes met de onderarmen en/of de vingertoppen,  accentueren je behoeftes zoals aangegeven in je sterrenbeeld en zorgen daarom voor de ultieme relaxatie. De ervaring is subliem; “hemels”, en je bent echt even helemaal in een andere wereld.

Een wereld die gericht is op een nieuw element in je leven: je ervaart wat puur is, speels, zacht en liefdevol.

Je bent toe aan verandering, je wilt wel eens wat anders?

Gun jezelf dit nieuwe element in je leven. Gun jezelf het ultieme genieten; ervaar een sensuele Awaken Your Senses Massage.

Welkom in de Nieuwe Wereld van Zachtheid!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.