De Tantra Kashmir massage is een intense Beleving en laat zich nauwelijks omschrijven…

Massagepraktijk Elan - Tantra logo

Puur Liefde

De intuïtieve zachte Tantra Kashmir massage is afkomstig uit de Kashmirische Traditie.
De strijkingen zijn lang, ritmisch en vloeiend. Alle aandacht is volkomen op jou gericht en zeer Liefdevol en zacht. De Kashmir massage is holistisch, energetisch en intuïtief, bijzonder koesterend en Helend voor lichaam en geest.
De massage leert je vooral om jezelf “Vrij te geven”; uit het “doen” te komen. Je mag Puur en alleen maar ontvangen en genieten.
Je komt uit je hoofd in je lijf en neemt ergens puur onbewust in de zeer diepe ontspanning waar dat de verbinding met jezelf weer volkomen hersteld wordt. Je ervaart een gevoel van ‘thuiskomen’; van even helemaal niets hoeven of moeten. Je hoeft er alleen maar te zijn en leert daarbij de kunst van het ontvangen.
Volkomen in overgave ga je voelen en ontdekken hoeveel genot je eigen lichaam je kan schenken.

De Kashmir massage onderscheidt zich van andere Tantra massages door de uitgangspositie. Na een kort begroetingsritueel waarbij je tegenover elkaar zit wordt je daarna op mijn schoot gewiegd en vervolgens leg ik je zacht op het matras neer. Ik verbind je hart- en sekscentrum door mijn handen stil op deze chakra s te laten rusten.
Daarna wordt deze fantastische massage met warme olie als een dansritueel uitgevoerd; speels, ritmisch, soms iets steviger maar altijd liefdevol en zacht. Zachtheid en warmte tegelijkertijd ontvangen kan je heel diep be- en ontroeren en je terug voeren naar een gevoel van onschuld.

Door deze houding is de Kashmir massage intiem van karakter.
Je wordt liefdevol en zacht gemasseerd van het topje van je kruin tot het puntje van je teen. Door mijn nabijheid kun je het gevoel van één worden ervaren; diep verbonden met jezelf; met de ander, met het Leven.

Ik heet je van harte Welkom,
Namaste,
Beppie

* Kashmir massage wordt ook wel aangeboden als Saïvistische of Kashmirische massage