Tonnie

Op zoek naar meer intimiteit en op een andere manier intiem willen zijn, belandde ik op de website van Beppie en haar praktijk Elan.

Ik was geimponeerd. Wat een mooie website. Hoewel ik veel info en  tekst zag voelde ik wel dat Beppie met veel passie en plezier had geschreven en maakte ik een afspraak.

De ontvangst was allerhartelijkst met een heerlijk warm voetenbadje en kopje thee, terwijl Beppie mij iets over mijn geboortehoroscoop vertelde. Heel interessant en herkenbaar, ook al houd ik me eigenlijk nooit met astrologie bezig. Beppie stelde voor een korte Mindfulness meditatie te doen, en ik moet zeggen dat ik rust in mijn hoofd en lijf merkte, ook al duurde de meditatie maar 6 minuten,

Van een Kasmiersche massage had ik nog nooit gehoord maar ik was zeer onder de indruk. Wat een prachtige massage, ik voelde me helemaal ontspannen,  was een paar uur zonder besef van tijd of ruimte.

De sessie en ontmoeting met Beppie heeft veel indruk op me gemaakt. Ze is een warme vrouw met veel passie en  liefde voor haar vak,  daarbij heeft ze humor en stelt je volkomen op je gemak. Ik ging volkomen tevreden en relaxt weer naar huis. Beppie, nogmaals dankjewel, ik kom graag nog eens terug.

Tonnie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.