[nivoslider id=”17″]

Art of Lovin’ Tao – Tantra: Tantra – Plus

Tantra – Plus is een speciale sessie met extra elementen uit Tantra.

Plus of Extra’s die ik in deze Tantra sessie aanbied zijn met gerichte aandacht leren te ontspannen (met aardings- of grondings-oefeningen), begroetingsrituelen en Tantrische intimiteitsoefeningen , Mindfulness meditatie, het vrijmaken van Kundalini energie door bijv. Tantrische  dans. Als je je afvraagt hoe een begroetingsritueel gaat:
In Tantra wordt de vrouw Shakti genoemd, en de man Shiva. Als zij elkaar liefdevol en met respect begroeten met bijv. de Hartegroet, kijken zij  elkaar  in het linkeroog; gerelateerd aan het hart en legt de vrouw haar hand op het hart van de man en andersom. Zo voel je meer respect en eerbied voor jezelf, voor de ander, voor het leven. Tantra is een weg om (weer) meer verbinding te voelen door elkaar zacht en liefdevol met gerichte aandacht aan te raken. Voor wie dit wil ervaren zijn er diverse Intimiteitsoefeningen mogelijk; altijd afgestemd op de behoefte van het moment. Je gaat van meditatieve  rust en stilte naar beweging, van  actief bezig zijn naar passief ontvangen in volledige overgave aan liefdevolle, tedere aanraking met heerlijk warme olie in de sensuele tantra massage. helemaal vanuit mijn gevoel gegeven; vol compassie, warmte en gratie.

Als een dansritueel wordt de massage uitgevoerd met lange ritmische strijkringen, waarbij niet alleen mijn handen maar ook het zachte deel van de onderarmen over je hele lichaam glijden, in tegengestelde richtingen, soms krachtig, dan weer zacht en ritmisch.
Deze massage is als de natuurlijke ritmes en bewegingen uit de natuur: soms als een kabbelend beekje, een krachtige oceaangolf, of en sprankelende waterval. Alle stress, angst en spanningen verdwijnen uit het lichaam, het hoofd is niet langer in staat om de handen te volgen, waardoor je de controle kunt loslaten en in totale overgave komt. Een intens diepe ontspanning is het gevolg, evenals een gelukzalig gevoel van helemaal Één zijn. Lichaam, geest en ziel zijn volkomen in harmonie en dit bevordert je spirituele groei. Gun jezelf  dit unieke geschenk van puur genieten, ervaar de weldadige oase van rust en ontspanning van warme handen die je zacht en met veel Elan  liefdevol masseren. Voor mensen die voelen toe te zijn aan verdieping.  Hart en seksualiteit worden  met elkaar verbonden; sensualiteit en spiritualiteit komen hier samen, gaan hand in hand.

Na de massage kun je nog genieten van een  rituele wassing, waarna je toegedekt wordt met heerlijk warme doeken en een zacht dekentje. Zo kun je het effect van alles wat je ervaren hebt tijdens deze Tantra  -Plus sessie nog even extra op je laten inwerken.

Na afloop van de Tantra -Plus sessie drinken we  ter afsluiting samen nog een kopje thee met heerlijke Tantrische hapjes.

Ik nodig je van harte uit voor een diepere en intensere beleving van Liefde.

Namaste,
Beppie.