Tantramassage

De basis van waaruit ik in een Tantra massage werk is zacht en gericht aanraken, contact maken en het elkaar (leren) ontspannen en plezieren. Tantramassage is een tedere liefdevolle massage van het gehele lichaam. In de Tantramassage gebruik ik rituelen en elementen uit Tantra en Tao. Behalve met mijn handen, zal ik je hele lichaam ook aanraken met zachte natuurlijke materialen, zoals bijv. zijde, bont of een veer.

De massage-olie is verwarmd, evenals de massagetafel. De heerlijk geurende en verwarmde massage-ruimte is sfeervol Oosters ingericht. Een sfeer die prachtig aansluit bij het ontvangen van een sensuele Tantramassage. Je komt helemaal tot rust en ontspant volkomen. Het accent ligt daarbij op genieten, van zachte warme handen die je liefdevol masseren. Ieder plekje waarvan de doorstroming even niet optimaal is, wordt zacht en liefdevol aangeraakt.

Zachte sensuele aanraking activeert de zintuigen en zorgt voor prikkeling van de zinnen. Je maakt een reis langs je zintuigen, en voelt hoe de opgewekte energie door je lichaam gaat circuleren, hoe heerlijk aangenaam dit gevoel is, hoe je ontspant en geniet van het genot dat je eigen lichaam je schenkt.

Mijn specialisme ligt in het subtiel en zacht aanraken, om je bewust te maken van je sensualiteit. Door zachte aanraking krijg je meer contact met je lichaam, kun je dichter bij je gevoelens komen en wordt je spirituele groei bevorderd.
Wanneer je uit je waarde-oordeel komt, wordt je ervaring omgezet in een spirituele beleving. Wie kent niet de gedachten die alsmaar in het hoofd rondspoken of het voelen van verlangens?
Als je dit merkt, volg dan mijn handen, concentreer je op een andere plek in je lichaam, en blijf ontspannen ademen. Op den duur merk je dat je hele lichaam tintelt en bruist van energie. Deze zeer zachte Tantramassage geeft diepe ontspanning, en bovenal genot en plezier. Plezier, omdat je de speelsheid weer leert toelaten. Je ervaart dat je je lichter voelt, speels, door nieuwe elementen die je totaal onbekend waren maar die je leven verrijken. Stap die nieuwe wereld in, leer genieten van je sensualiteit en bevorder daarmee de kwaliteit van je seksualiteit. Je hoeft echt geen pijnklachten te hebben om een Sensuele Tantramassage te ontvangen.

De ervaring leert dat de liefdevolle (Tao) Tantrische Massage bij erectiestoornissen een helende en genezende werking heeft. Als medisch gezien alles in orde is maar er psychische en/of emotionele problemen zijn kan zachte en liefdevolle aanraking op dit gevoelige vlak wonderen doen. In overleg met huisartsen, ziekenhuizen en revalidatiecentra wordt Tantramassage steeds vaker aanbevolen. In de basis Tantramassage is geen massage van de Lingam en Yoni inbegrepen. Voor meer uitgebreide Tantramassage bied ik de Tao-Tantra Massage sessie aan, Tantra-Plus en de Bekkenbodemmassage als onderdeel van Intimtieitscoaching.

Tantramassage laat je ervaren wat Intimiteit, in Liefde en Verbinding zijn (weer)voor je kan betekenen. Intimiteit en vooral seksualiteit is een behoefte die vaak verkeerd wordt begrepen. De seksuele (levens)energie die opgewekt wordt in een sensuele Tantramassage is nl. niet uitsluitend voor erotiek bedoeld.  Ze is niet gericht op een doel, op een orgasme, maar om je organen en cellen van nieuwe energie te voorzien. (zelfgenezend of regenererend vermogen)
Door mee te gaan met de natuurlijke energie-stroom zonder te (ver)oordelen, kun je weer in contact komen met deze krachtige energie.

Ik beschik over een zeer ruime levenservaring van ruim 30 jaar op het vlak van erotiek, intimiteit, liefde, sensualiteit en seksualiteit. Ik zal je graag begeleiden, met gerichte aanraking en aandacht, speelsheid en zachtheid, geduld, humor,respect en empathie.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.