Tantra – Plus

De Tantra – Plus sessie is een speciale sessie met extra elementen uit Tantra.

De Plus (of Extra’s) die ik in deze Tantra sessie aanbied zijn met gerichte aandacht leren te ontspannen (met aardings- of grondings-oefeningen), begroetingsrituelen en Tantrische intimiteitsoefeningen , Mindfulness meditatie, het vrijmaken van Kundalini energie door bijv. Tantrische  dans.  Een begroetingsritueel is het liefdevol en respectvol begroeten dmv de Hartengroet.
Daarbij kijken partners elkaar  in het linkeroog; dit oog is gerelateerd aan het hart. Vervolgens legt de vrouw (Shakti) haar hand op het hart van de man (Shiva) en andersom.  Op deze manier voel je meer respect en eerbied voor jezelf, voor de ander, voor het leven. Tantra is een weg om (weer) meer verbinding te voelen door elkaar zacht en liefdevol met gerichte aandacht aan te raken. Voor wie dit wil ervaren zijn er diverse Intimiteitsoefeningen mogelijk; altijd afgestemd op de behoefte van het moment. Je gaat van meditatieve  rust en stilte naar beweging, van  actief bezig zijn naar passief ontvangen in volledige overgave aan liefdevolle, tedere aanraking met heerlijk warme olie. Ik masseer helemaal vanuit mijn gevoel ; vol compassie, warmte en gratie.

 

 

Als een dansritueel wordt de massage uitgevoerd met lange ritmische strijkingen, waarbij niet alleen mijn handen maar ook het zachte deel van de onderarmen over je hele lichaam glijden, in tegengestelde richtingen, soms krachtig, dan weer zacht en ritmisch.
Deze massage is als de natuurlijke ritmes en bewegingen uit de natuur: soms als een kabbelend beekje, een krachtige oceaangolf, of en sprankelende waterval. Alle stress, angst en spanningen verdwijnen uit het lichaam, het hoofd is niet langer in staat om de handen te volgen, waardoor je de controle kunt loslaten en in totale overgave komt. Een intens diepe ontspanning is het gevolg, evenals een gelukzalig gevoel van helemaal Één zijn. Lichaam, geest en ziel zijn volkomen in harmonie en bevordert aldus je spirituele groei. Gun jezelf  dit unieke geschenk van puur genieten, ervaar de weldadige oase van rust en ontspanning van warme handen die je zacht en met veel Elan  liefdevol masseren. Ben je toe  aan verdieping? In deze Tantra – Plus sessie worden hart en seksualiteit met elkaar  verbonden en komen sensualiteit en spiritualiteit samen.

Na de massage kun je nog genieten van een  rituele wassing, waarna je toegedekt wordt met heerlijk warme doeken en een zacht dekentje. Zo kun je het effect van alles wat je ervaren hebt tijdens deze Tantra  -Plus sessie nog even extra op

je laten inwerken.

Na afloop drinken we ter afsluiting samen nog een kopje thee met een Tantrisch hapje; chocolade of fruit.

 

Ik nodig je van harte uit voor een diepere en intensere beleving van Liefde.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.