[nivoslider id=17]

Seksuele heling  ” SEXUAL HEALING “

 De Tantra Bekkenbodem-massage is  een onderdeel van Intimiteitscoaching. Binnen Tantra worden de Bekkenbodem-massage en Intimiteitsoefeningen vaak seksuele heling (Sexual Healing) genoemd . Bekkenbodem-massage  is zachte intensieve massage van het gehele bekkengebied. Bekkenbodem en seksualiteit zijn nauw met elkaar verbonden. Zonder seksualiteit zou de mens immers niet bestaan? Seksualiteit  is voor zowel vrouwen als mannen van belang, maar het bekken en de bekkenbodemspieren krijgen vrijwel nooit aandacht. Om de seksuele beleving  te verbeteren is ontspanning van de spieren in dit kwetsbare gebied heel belangrijk.

In een Bekkenbodem massage (Pelvic Release) werk ik met zachte bindweefselmassage, chakra-massage en  lymfe massage.  Ook het stretchen, wiegen en rollen van heupen, benen en het bekken pas ik toe. Zachte massage van de liezen, heupen, de bekken-randen en de bekkenbodem, (het perineum ) geeft ongelooflijk diepe ontspanning en verbetert de doorbloeding vooral in het bekken. Verder is de massage ook gericht op het uitbalanceren van de beide zenuwstelsels.

Bekkenbodem-massage en Intimiteits-coaching werken op sociaal – emotioneel vlak met de ccoachings-gesprekken over intimiteit. Fysiek – spiritueel gezien is Bekkenbodem-massage seksuele Heling. (Sexual Healing) Binnen Tantra zijn dit wegen om te werken aan (meer) intimiteit. Intimiteit is het meest belangrijk in een relatie. Tantra is een weg naar verbetering van communicatie binnen je relatie, een weg naar meer intimiteit en extase. Een verkennend gesprek binnen de veilige en warme omgeving van Massagepraktijk Elan, al of niet op basis van de geboortehorsocoop brengt veel verheldering over je emotionele behoefte aan vertrouwen, veiligheid en geborgenheid.

Dit zijn absolute voorwaarden om intimiteit te beleven, en een Bekkenbodem- massage te ondergaan. Als je je niet veilig en geborgen voelt, kun je je niet openstellen en overgeven aan de zachte en liefdevolle aanraking van deze zeer zachte liefdevolle massage.

Intimiteitscoachings-oefeningen zijn bedoeld om zacht en respectvol leren aan te raken en contact te maken. Mindfulness meditatie zorgt voor ontspanning van je lijf en rust in je hoofd voordat de massage begint. Je gaat ontdekken en voelen wat het subtiele verband is tussen het ritme van je ademhaling en aanraking. Je komt weer thuis in je lichaam. Gerichte aandacht en zachte, subtiele aanraking doen spanning als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je vitale (seksuele) levensenergie wordt (weer )opgewekt, kan vrijuit gaan stromen, wat jouw ervaring tot een heel intense beleving van liefde voor jezelf kan maken. 
 

ankor_wat

Seksuele heling is een intiem Tantrisch gebeuren waar geen seksuele bevrediging plaatsvindt. Voor dit doel zijn er wel andere gelegenheden; het verschil moet duidelijk zijn. Je mag ontvangen; in volle overgave van je massage genieten zonder daar direct naar te handelen. Seksuele heling  kan een waardevolle ondersteuning zijn bij het gemis aan genegenheid, warmte en intimiteit.

Mijn missie:
Leef integer vanuit je open hart, in verbinding met je sekscentrum zodat je vitale levensenergie (weer) volop kan gaan stromen.
Genieten is ons geboorterecht.

Welkom!
Namaste,

Beppie