Sexual Healing

SEXUAL HEALING.

Sexual Healing is vrij vertaald seksuele heling. Om de seksuele beleving te verbeteren is ontspanning van de spieren en weefsels in dit kwetsbare en gevoelige gebied erg belangrijk. Het perineum (de bekkenbodem)  is een onbekend gebied en krijgt vrijwel nooit aandacht. Ook is er weinig bekend over het belang van het aan- en ontspannen van de spieren in dit gebied. Afhankelijk van de aard van je fysieke klachten, of, als die er niet zijn je behoefte aan anders omgaan met je sensuele en seksuele energie, werk ik in Sexual Healing met twee zeer bijzondere massage vormen: de bekkenbodem- massage en de Kashmir massage.

Sexual Healing bestaat meestal uit een intimiteits coaching gesprek en een massage; soms alleen een gesprek; beide zijn mogelijk. In het gesprek wordt helder waar je behoefte ligt. Wat zou je willen veranderen; en hoe?  Misschien heb je moeite met aanraken, of wil je Meer en Weer leren genieten van de beschikbare vitale seksuele levensenergie. Mocht je niet weten welke vorm het meest geschikt voor je is dan leg ik  je het verschil uit.

Mijn Missie:

Leef integer vanuit je open hart, in verbinding met je sekscentrum zodat je vitale levensenergie (weer) volop kan gaan stromen.
Genieten is ons geboorterecht.

Sexual Healing is een intiem Tantrisch gebeuren waar geen seksuele bevrediging plaatsvindt. Voor dit doel zijn er wel andere gelegenheden; het verschil moet duidelijk zijn. Je mag ontvangen; in volle overgave van je massage genieten zonder daarbij t te streven naar een doel. Sexual Healing  kan een waardevolle ondersteuning zijn bij het gemis aan genegenheid, warmte en intimiteit.

Namaste,

Beppie

ankor_wat

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.