Massage, Reiki en Magnetiseren zijn zachte vormen van aanraken en zorgen voor Heling.  De aura en chakra’s  worden tijdens zo n massage weer in balans gebracht.

Universele Energie is de bron van al het leven en  is overal om ons heen aanwezig , in alles en iedereen. Lang niet iedereen is zich bewust van de werkelijke betekenis van deze Bron, we zijn het “vergeten”, ook al is het een onderdeel van onszelf.
Als we niet in balans zijn kan er zowel fysiek als mentaal een verstoring (ook wel blokkade genoemd) ontstaan.  Een Healer kan dan de universele Energie via de handen overbrengen, is als het ware een “doorgeefluik”.
Hoe dit precies werkt is niet te verklaren, maar het is wel heel goed te voelen aan de diepe ontspanning die optreedt.  Vastomlijnde behandelmethodes zijn er niet binnen het Healen of Energetisch werken; elke masseur of magnetiseur heeft een unieke eigen manier van werken. De energie wordt altijd via de handen overgebracht, meestal door de handen net boven het lichaam te houden, soms met handoplegging op bijvoorbeeld de Chakra’s. (Energie-centra).
Voor mensen die moeite hebben om aangeraakt te worden is deze combinatie massage met Reiki en magnetiseren zeer veilig omdat je tijdens de behandelingen gewoon gekleed bent.edelstenen

Mensen ervaren de behandeling als zacht, zeer rustgevend en diep ontspannend. Magnetiseren kan erg behulpzaam zijn als aanraken niet kan. (bijvoorbeeld als er verwondingen zijn.)

Als je kiest voor alleen het magnetiseren, zal ik ook (warme) edelstenen gebruiken,  in de kleuren van de aura en de chakra’s. Ik werk vanuit intuïtie en gevoel, en kan, als dit zo voelt,  de energiebanen volgen, door je ook met de (warme) edelstenen te masseren.

Pak je rust en ontspanning met een heerlijke combinatie massage van 1 uur.