De Kunst van het Liefhebben Massage

De Kunst van het Liefhebben Massage.

De basis van waaruit ik in De Kunst van het Liefhebben  massage werk is zacht en gericht aanraken, contact maken en het elkaar (leren) ontspannen en plezieren. De Kunst van het Liefhebben massage is een tedere liefdevolle massage van het gehele lichaam. In deze massage  gebruik ik rituelen en elementen uit oeroude Oosterse Stromingen. Behalve met mijn handen zal ik je hele lichaam ook aanraken met zachte natuurlijke materialen, zoals bijv. zijde, bont of een veer.

De massage-olie is verwarmd, evenals de massagetafel. De heerlijk geurende en verwarmde massage-ruimte is sfeervol Oosters ingericht. Een sfeer die prachtig aansluit bij het ontvangen van De Kunst van het Liefhebben massage. Je komt helemaal tot rust en ontspant volkomen. Het accent ligt daarbij op genieten, van zachte warme handen die je liefdevol masseren. Ieder plekje waarvan de doorstroming even niet optimaal is, wordt zacht en liefdevol aangeraakt.

Zachte liefdevolle aanraking activeert de zintuigen en zorgt voor prikkeling van de zinnen. Je maakt een reis langs je zintuigen, en voelt hoe de opgewekte energie door je lichaam gaat circuleren, hoe heerlijk aangenaam dit gevoel is, hoe je ontspant en geniet van het genot dat je eigen lichaam je schenkt.

Mijn specialisme ligt in het subtiel en zacht aanraken, om je bewust te maken van je zintuigen en je vermogen tot zintuiglijk genot. Door zachte aanraking krijg je meer contact met je lichaam, kun je dichter bij je gevoelens komen en wordt je spirituele groei bevorderd.
Wanneer je uit je waarde-oordeel komt, wordt je ervaring omgezet in een spirituele beleving. Wie kent niet de gedachten die alsmaar in het hoofd rondspoken of het voelen van verlangens?
Als je dit merkt, volg dan mijn handen, concentreer je op een andere plek in je lichaam, en blijf ontspannen ademen. Op den duur merk je dat je hele lichaam tintelt en bruist van energie. Deze zeer zachte massage geeft diepe ontspanning, en bovenal genot en plezier. Plezier, omdat je de speelsheid weer leert toelaten. Je ervaart dat je je lichter voelt en speels, door nieuwe elementen die je totaal onbekend waren maar die je leven verrijken. Stap die nieuwe wereld in, leer genieten van je sensualiteit en bevorder daarmee de kwaliteit van je leven. Je hoeft echt geen pijnklachten te hebben om De Kunst van het Liefhebben massage e te ontvangen.

De ervaring leert dat de liefdevolle Kunst van het Liefhebben Massage bij erectiestoornissen een helende en genezende werking heeft. Als medisch gezien alles in orde is maar er psychische en/of emotionele problemen zijn kan zachte en liefdevolle aanraking op dit gevoelige vlak wonderen doen. In overleg met huisartsen, ziekenhuizen en revalidatiecentra wordt deze zachte, liefdevolle massage steeds vaker aanbevolen. In de basis massage is geen massage van intieme delen inbegrepen.  Voor meer uitgebreide sessies  bied ik de Bekkenbodem-massage en Kashmir massage aan als onderdeel van Intimtieitscoaching.

De Kunst van het Liefhebben massage laat je ervaren wat Intimiteit, in Liefde en Verbinding zijn (weer)voor je kan betekenen. Intimiteit is een behoefte die vaak verkeerd wordt begrepen. De vitale (levens)energie die opgewekt wordt in De Kunst van het Liefhebben massage is nl. niet uitsluitend voor erotiek bedoeld.  Ze is niet gericht op een doel, op een orgasme, maar om je organen en cellen van nieuwe energie te voorzien. (zelfgenezend of regenererend vermogen)
Door mee te gaan met de natuurlijke energie-stroom zonder te (ver)oordelen, kun je weer in contact komen met deze krachtige energie.

Ik beschik over een zeer ruime levenservaring van meer dan 30 jaar op het vlak van intimiteit en Liefhebben.  Ik zal je graag begeleiden, met gerichte aanraking en aandacht, speelsheid en zachtheid, geduld, humor, respect en empathie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.