[nivoslider id=”17″] Elan-Tantra biedt Maatwerk aan voor stellen die bewust op zoek zijn naar( meer )intimiteit. Vaak vragen mensen zich af hoe bereik je dan meer Intimiteit? Wat ik doorgaans hoor van de mensen die bij mij komen is het voelen van een gemis. Ze zijn het contact met zichzelf kwijt, maar ook met de partner; ze voelen zich niet in Verbinding, zijn uit contact, en hebben behoefte aan rust, ontspanning, speelsheid en plezier. De wens en behoefte is graag weer samen kunnen genieten van hun sensualiteit en/of seksualiteit. Voor bewuste mensen die daar graag verandering in willen aanbrengen bied ik Maatwerk voor stellen aan.
In de stressvolle wereld van vandaag merken steeds meer mensen deze behoefte. Het gemis aan Liefdevol contact, aan het gevoel weer in Verbinding te zijn is groot.

Intimiteitscoaching is op verschillende manieren mogelijk; niet alleen met een gesprek, ook het elkaar gericht en liefdevol leren aanraken dmv speelse Intimiteitsoefeningen, of elkaar leren hoe je een tantramassage geeft.
Wellicht is er de behoefte om samen eens heerlijk te kunnen ontspannen door gelijktijdig een Tantramassage te ontvangen. In overleg is veel mogelijk. Een intimiteitscoaching gesprek maakt vaak duidelijk Wat er speelt; waar de behoefte ligt.
Ik werk ervaringsgericht; mijn ruim 30 jaar lange ervaring in de wereld van Erotiek, Intimiteit, sensualiteit en seksualiteit liet me vooral inzien dat creatief en intuïtief zijn nodig is om los te komen uit vastgeroeste patronen, zelfondermijnende (beperkende) gedachten, waarde-oordelen en verkeerde overtuigingen. Mijn aanpak is zacht en gericht aanraken, jou leren hoe je weer speels en luchtig kunt zijn. Hoe je met respect, veiligheid en vertrouwen en met speelsheid en humor vanuit je Hart weer Verbinding maakt.

Een  (tantra) intimiteitscoaching sessie voorziet  in de behoefte van mensen om te  praten over en/of gericht te werken aan intimiteit. Meestal gaat het om moeite hebben met aanraken en/of aangeraakt te worden. Niet weten Hoe. Het kan ook zijn dat je  toe bent aan het erkennen van een sluimerend verlangen van emotionele behoeftes aan veiligheid, geborgenheid, koestering en intimiteit. Gemis aan verbinding in een relatie komt voort uit het niet in contact  zijn met je Hart en je basis. (seks-centrum)
silder images_10Kennismaking kan belangrijk  zijn voor het gevoel van vertrouwen en veiligheid, en het is fantastisch dat de moderne media technieken hiervoor uitkomst biedt. (Tantra) intimitietscoaching is ook bijzonder aangenaam als je graag je bevindingen wilt delen na een Tantra massage sessie. Misschien stond je nooit stil bij termen als creativiteit, vitaliteit en intimiteit, en hoe belangrijk dit voor je kon zijn. Als je een Taoïstische of Tantrische sensuele massage hebt ontvangen ervaar je soms plotseling het belang ervan. Je kunt hierover altijd van gedachten met mij wisselen, als je daaraan behoefte hebt. Ik kan je andere manieren aanreiken als je niet van praten houdt.   
Wil je liever persoonlijk contact voor of na de massage, dan reserveer ik daarvoor tijd. Ik kan je andere manieren aanreiken als je niet van praten houdt.In een gemoedelijke en veilige setting is er ook de mogelijkheid om gericht met Intimiteits-oefeningen te werken.

[nivoslider id=17]

Intimiteitscoaching: ” Sexual Healing”. 

Het aanbod van Elan op het vlak van Intimiteits-coaching  is dus tweeledig. Enerzijds sociaal – emotioneel de ccoachings-gesprekken over intimiteit, anderzijds fysiek – spiritueel Sexual Healing met bekkenbodem-massage. (Pelvic Release) Evt.Tantrische Intimiteitsoefeningen en/of Kundalini Meditatie.  In Tantra zijn dit methodes om te werken aan  intimiteit. Intimiteit is belangrijk in een relatie. Tantra is een weg naar verbetering van Communicatie binnen je relatie, een weg naar meer intimiteit en extase. Een verkennend gesprek binnen de veilige en warme omgeving van Massagepraktijk Elan, al of niet op basis van de geboortehorsocoop brengt vaak veel verheldering over de individuele emotionele en fysieke behoefte aan veiligheid en geborgenheid; absolute voorwaarden om intimiteit te beleven, een een bekkenbodem- massage te ondergaan. Als je je niet veilig en geborgen voelt, kun je je niet openstellen en overgeven aan de zachte en liefdevolle aanraking van deze bijzonder helende massage. Voordat je een bekkenbodem massage ontvangt is enige ervaring in het ontvangen van Tantramassage wel raadzaam.

Bekkenbodem – massage  is zachte intensieve massage van het gehele bekkengebied.  Bekkenbodem en seksualiteit zijn heel nauw met elkaar verbonden. Zonder seksualiteit zou de mens immers niet bestaan?  Seksualiteit is voor zowel vrouwen als mannen van belang. Het bekken en de bekkenbodemspieren krijgen vrijwel nooit aandacht maar om de seksuele beleving te verbeteren is ontspanning van de spieren erg belangrijk.

In een bekkenbodem massage (Pelvic Release ) werk ik met zachte bindweefselmassage, lymfe massage, het wiegen, strekken en  rollen van heupen, benen en het bekken en pas ik chakra-massage toe. Zachte massage van de liezen, heupen, de bekken-randen en de bekkenbodem, (het perineum ) geeft ongelooflijk diepe ontspanning en verbetert de doorbloeding vooral in het bekken. Ook is de massage gericht op het uitbalanceren van de beide zenuwstelsels.

De Tantrische intimiteits-oefeningen zijn bedoeld om zacht en respectvol contact te maken  met liefdevolle aanrakingen. Mindfullness meditatie zorgt  voor ontspanning en rust in je hoofd, voordat de massage begint. Bewustwording maakt dat je gaat ontdekken en voelen wat het subtiele verband is tussen het ritme van ademhaling en aanraking. Je komt weer thuis in je lichaam. Gerichte aandacht en zachte, subtiele aanraking doen spanning als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je vitale seksuele levensenergie wordt (weer )opgewekt, kan vrijuit gaan stromen, wat jouw ervaring tot een heel intense beleving van liefde voor jezelf kan maken. De bekkenbodem-massage (Pelvic Release Massage) in Sexual Healing is geen zoektocht naar betere seks of seksuele bevrediging, maar zal daar wél toe bijdragen.

ankor_wat

Sexual Healing is een Tantrisch gebeuren waar absoluut geen seksuele bevrediging plaatsvindt. Voor dit doel zijn er wel andere gelegenheden; het verschil moet duidelijk zijn. Je mag ontvangen en toelaten:  in volle overgave van je massage genieten, zonder daar direct naar te handelen. Sexual Healing kan waardevolle ondersteuning zijn bij het gemis aan genegenheid, warmte en intimiteit.

Mijn missie: Leef integer vanuit je open hart, in verbinding met je sekscentrum. Genieten is ons geboorterecht; laat Zachtheid weer je hart openen zodat je vitale levensenergie volop kan stromen!

Voel je welkom, ik begeleid je graag.