Intimiteitscoaching

Elan biedt maatwerk aan voor mensen die op zoek zijn naar( meer )intimiteit. Vaak vraagt men zich af hoe bereik je dan meer Intimiteit? Wat ik doorgaans hoor van de mensen die bij mij komen is dat zij een gemis voelen. Ze zijn het contact of de verbinding met zichzelf en ook met de partner kwijt.  Er is behoefte aan rust, ontspanning, speelsheid en plezier,, aan graag weer samen kunnen genieten van hun sensualiteit en/of seksualiteit. Voor bewuste mensen die daarin  verandering willen aanbrengen bied ik maatwerk aan; zowel individueel als aan stellen.
In de stressvolle wereld van vandaag merken steeds meer mensen deze behoefte. Het gemis aan liefdevol contact en het weer in verbinding zijn is groot.

Intimiteitscoaching is op verschillende manieren mogelijk: alleen met een gesprek of in combinatie met een massage. (Sexual Healing)
Misschien  is er de behoefte om samen eens heerlijk te kunnen ontspannen door gelijktijdig een Tantramassage te ontvangen. In overleg is veel mogelijk. Een intimiteits-coaching gesprek maakt vaak duidelijk Wat er speelt; waar de behoefte ligt.

Ik werk ervaringsgericht; mijn ruim 30 jaar lange ervaring in de wereld van erotiek, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit liet me vooral inzien dat creatief en intuïtief zijn nodig is om los te komen uit vastgeroeste patronen, zelfondermijnende (beperkende) gedachten, waarde-oordelen en verkeerde overtuigingen. Mijn aanpak is zacht en gericht aanraken, jou leren hoe je weer speels en luchtig kunt zijn. Hoe je met respect, veiligheid en vertrouwen en met speelsheid en humor vanuit je hart weer verbinding leert te maken.

Een intimiteitscoaching sessie voorziet dus  in de behoefte van mensen om te praten over en/of gericht te werken aan intimiteit. Meestal gaat het om moeite hebben met aanraken en/of aangeraakt te worden. Men weet niet Hoe. Het kan ook zijn dat je  toe bent aan het erkennen van een sluimerend verlangen van emotionele behoeftes aan veiligheid, geborgenheid, koestering en tederheid.

Intimitietscoaching kan ook heel aangenaam zijn als je graag je bevindingen wilt delen na een Tantramassage sessie. Misschien stond je nooit stil bij termen als creativiteit, vitaliteit en intimiteit, en hoe belangrijk dit voor je kon zijn. Als je een sensuele massage hebt ontvangen ervaar je soms plotseling het belang ervan. Je kunt hierover altijd van gedachten met mij wisselen als je daaraan behoefte hebt.
Wil je liever persoonlijk contact voor de massage, dan reserveer ik daarvoor tijd. Ik kan je evt ook andere manieren aanreiken als je niet van praten houdt.  In een gemoedelijke en veilige setting bied ik je in dat geval de mogelijkheid aan om gericht contact- en intimiteits-oefeningen ( en/of meditatie; zowel actief als passief), te doen.

De Tantrische intimiteits-oefeningen zijn bedoeld om zacht en respectvol contact te leren maken  met liefdevolle aanrakingen. Mindfullness meditatie zorgt  voor ontspanning en rust in je hoofd voordat de massage begint. Bewustwording maakt dat je gaat ontdekken en voelen wat het subtiele verband is tussen het ritme van ademhaling en aanraking. Je komt weer thuis in je lichaam. Gerichte aandacht en zachte, subtiele aanraking doen spanning als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je vitale seksuele levensenergie wordt (weer )opgewekt, kan vrijuit gaan stromen, wat jouw ervaring tot een heel intense beleving van liefde voor jezelf kan maken. 

Intimiteit is belangrijk in een relatie. Tantra is een weg naar verbetering van Communicatie binnen je relatie, een weg naar meer intimiteit en extase. Een verkennend gesprek binnen de veilige en warme omgeving van Elan, al of niet op basis van de geboorte horsocoop brengt vaak veel verheldering over de individuele emotionele en fysieke behoefte aan veiligheid en geborgenheid; absolute voorwaarden om intimiteit te beleven.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.