Hoe heb ik Lief Massage

Een weg naar meer liefde en intimiteit, en verbetering van communicatie binnen je relatie.

Als je wilt werken aan meer intimiteit en/of op een andere manier wilt omgaan met je levensenergie, besteed ik ruim aandacht en tijd om zicht te krijgen op jouw behoeftes, op wat er speelt.

Dit kan bijv met je geboortehoroscoop, met een gesprek en /of massage. (Intimiteits-coaching / Liefhebben)

In de Hoe heb ik Lief massage sessie (zowel voor paren EN alleen-gaanden) leer je je  bewust te worden van je behoeftes., want meestal zijn we ons daarvan niet bewust. De behoefte van een Ram  is anders dan bijv. van een Steenbok. Het kan heel verhelderend werken als je daar zicht op krijgt. Bewustwording is nl. de eerste stap naar verandering naar alles wat jij aangenaam en prettig voor je lichaam vindt.

Mensen hebben behoefte aan (meer) rust, aan verbinding, aan intimiteit, aan delen, aan Maatwerk.
De Hoe heb ik Lief massage is Maatwerk; zowel de massage als intimtieitscoaching worden geheel afgestemd op de behoefte van dat moment.
Weer Creatief worden, zacht, speels en luchtig, vanuit respect, veiligheid en vertrouwen en verbinding met het Hart.

Na ontvangst met koffie/thee, evt. een warm voetenbadje, gaan we in overleg samen na waar de behoefte ligt: wat zou je willen, wat ligt voor; en hoe gaan we dit vorm geven?
Ik bied  hiervoor verschillende mogelijkheden aan:
Zo kun je bijv. elkaar een Hoe heb ik Lief massage leren geven maar ook (beiden) tegelijkertijd een Hoe heb ik Lief massage ontvangen.

Voel je veilig en geborgen in de nieuwe wereld van zachtheid.
Ontdek en voel meer liefde voor jezelf en het leven. Maak een reis langs de zintuigen; (her)ontdek je sensualiteit.
Je leert hoe je plezier kunt beleven aan spelen, en hoe het is samen(weer) te leren genieten van spelen door gerichte aanraking; met sensueel zacht materiaal als zijde, veren en bont.

Intimiteit ervaren, koestering, warmte, tederheid, aandacht, creatieve speelsheid en humor zorgen voor diepe ontspanning en een diep gevoel van verbondenheid.
Niet alleen als de lach opborrelt, ook als je leert anders dan je gewend was te communiceren, naar jezelf toe en naar anderen. Gevoelens spelen een belangrijke rol; als je jezelf durft te laten zien vanuit je kwetsbaarheid en daarin toch kunt ontspannen, groeit het vertrouwen in jezelf en in het leven.
Welkom; binnen de warme, respectvolle omgeving van Elan, waar het contact met jou en je gevoel maar ook met je grenzen centraal staat.

Na het evt. bespreken  van de horoscoop kunnen eenvoudige ontspannings-oefeningen gedaan worden om te aarden (of gronden), en rituelen  en intimiteits-oefeningen die gericht zijn op zintuiglijke waarneming.
De Hoe heb ik Lief massage die aansluitend volgt is een zachte, liefdevolle massage van het gehele lichaam, inclusief bekkenbodem en het perineum; respectvol en altijd  in overleg.

Ik streef naar duidelijk zijn in wat ik aanbied.
Enige uitleg vind ik daarom hier zeer zeker op zijn plaats.
De Hoe heb ik Lief massage  is van nature zinnenprikkelend. Het doel is je vermogen te ontspannen en genieten te herontdekken, in totale ontspanning proberen te komen en volkomen in het genieten op zich te blijven, en niet het vragen om technieken met bevrediging. Voor dit doel zijn wel andere gelegenheden geschikt; het verschil moet duidelijk zijn.

Een samenspel van chemie en een goede communicatie tussen gever en ontvanger bevordert niet alleen de intimiteit maar ook het zelfrespect groeit en de eigenwaarde wordt versterkt.
De Hoe heb ik Lief massage is een holistische massage  die energetisch en fysiek diep doorwerkt maar ook je spiritueel besef kan doen ontwaken.
Heel diep in ons allemaal sluimert het verlangen naar liefdevolle, tedere aanraking en vraagt om erkend te worden.
De zachte sensuele massage is een uitermate geschikte en doeltreffende methode om je hiervoor de gelegenheid te bieden, als dit met veiligheid, vertrouwen, respect en integriteit gebeurt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.